Kako odabrati najbolji blender?

Veliki broj ljudi pronađe se u nedoumici kada pred njih dođe odluka koji blender kupiti. Ukoliko ste se i vi odlučili za taj korak i želite uložiti novac u kvalitetan i dugotrajan blender pročitajte nekoliko informacija koje vam donosimo. Pri kupovini kvalitetna blendera za kućnu ili profesionalnu upotrebu važno je da obratite pažnju na sve specifikacije koje vam odabrani blender nudi. Ako ste se odlučili pripremiti za ljeto i potreban vam je blender u koji ćete koristiti za izradu smoothia i milkshakeova, biti će Vam potreban jedan tip blendera, no ako je vaš plan ubacivati cijele komade voća i led, morati ćete obratiti pažnju na nešto drukčije specifikacije.

Prva i najvažnija stvar na koju morate obratiti pažnju je snaga blendera. Ako ga koristite učestalo važno je da uložite u onaj kvalitetniji, blender jaka motora i brzorotirajućih oštrica koje će garantirati da u kratkom roku dobijete proizvod bez neželjenih komadića.

U nastavku vam donosimo nekoliko naših prijedloga.

 

Za profesionalnu i učestalu upotrebu najbolji je i najskuplji odabir Ceado Blender B285.

Novi model stvoren da radi tiše zahvaljujući novom „Silent System“ poklopcu. Jednostavni zaslon sa kontrolnom pločom omogućuje odabir automatskih ciklusa rada, kao dodatak ručnom načinu rada.

Krase ga karakteristike kao što je novi sustav pričvršćivanja koji brzo i jednostavno osigurava posudu, smanjujući buku i produljujući vijek trajanja potrošnih dijelova. U slučaju trošenja, spojnice se mogu lako zamijeniti, bez tehničke pomoći. Dizajn novih noževa Dynamic Spin optimizira prinos i teksturu mješavine. Noževi su izrađeni od kaljenog nehrđajućeg čelika, ne zahtijevaju oštrenje i jamče sigurnost.

 

 

Nešto jeftinija, ali i dalje iznimno kvalitetna opcija blendera je Ceado Blender B283.

Idealan je za upotrebu u Ugostiteljskim objektima, iznimno je lak za upotrebu i težak svega nekoliko kilograma. Kućište u lakoj aluminijskoj leguri, dizajnirano da izdrži najveća naprezanja i osigurava maksimalnu stabilnost u svakoj operaciji, sadrži snažan i pouzdan motor od 1700W. Osim manualnog načina rada na raspolaganju je i 6 zadanih ciklusa za potpuno automatiziran način rada savršenih smoothija, milkshake-ova i frozen koktela.

Količina i tekstura mješavine optimizirani su dizajnom novih Dynamic Spin oštrica. Oštrice izrađene od kaljenog nehrđajućeg čelika, ne zahtijevaju oštrenje, jamče sigurnu upotrebu i čišćenje, kao i povećanu trajnost. Pravokutna posuda kapaciteta 1,5 l potpuno je redizajnirana izgledom i materijalima, smanjujući vrijeme blendanja. Polikarbonatne pravokutne posude složive jedna u drugu olakšavaju rad barmenima. Kućište u lakoj aluminijskoj leguri, dizajnirano da izdrži najveća naprezanja i osigurava maksimalnu stabilnost u svakoj operaciji, sadrži snažan i pouzdan motor od 1300 W. Snažan motor od 1300W (1,8 KS) kontrolira se novim zaslonom, omogućujući vam odabir željenog načina rada.

 

 

Nakon njega na red dolazi nešto jeftiniji nasljednik potpuno redizajniran kako bi postigao savršene mješavine čak i tijekom najintenzivnijih radnih trenutaka. Snažan motor od 1300W (1,8 KS) kontrolira se novom jednostavnom kontrolnom pločom. Riječ je o Ceado Blenderu B280.

Količina i tekstura mješavine optimizirani su dizajnom novih Dynamic Spin oštrica. Oštrice izrađene od kaljenog nehrđajućeg čelika, ne zahtijevaju oštrenje, jamče sigurnu upotrebu i čišćenje, kao i povećanu trajnost. Novi sustav pričvršćivanja brzo i jednostavno osigurava posudu, smanjujući buku i povećavajući izdržljivost dijelova. U slučaju trošenja, spojke se mogu lako zamijeniti, ne zahtijeva tehničku pomoć. Pravokutna posuda kapaciteta 1,5 l potpuno je redizajnirana izgledom i materijalima, smanjujući vrijeme blendanja. Polikarbonatne pravokutne posude složive jedna u drugu olakšavaju rad barmenima.

 

 

I zadnji, ali ne i loš je Ceado Blender B185 čiji novi dizajn čini ovaj model svestranim i modularnim za pripremu smoothija i koktela. Oblik posude od 1,5 litara smanjuje radno vrijeme, a potpuno nova jednostavna kontrolna ploča omogućuje vam odabir idealnog načina rada s lakšim čišćenjem i manjim trošenjem.

Izrađen od nehrđajućeg čelika, osmišljen da savršeno blenda, reže i usitnjava voće i led. Lagana kontrolna ploča omogućuje odabir brzine ili modusa impulsa jednostavnim dodirom, uz lakše čišćenje i manje trošenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)