Three Cents Beverages

Three Cents Artisanal Beverages je kompanija osnovana u prosincu 2014. godine od strane trojice Grčkih barmena (George Bagos, George Tsirikos i Dimitris Dafopoulos uz pomoč Grčkog uvoznika i distributera Vassilis-a Kalantzis-a) kako bi kreirali najbolja moguća gazirana pića za sastojke svojih koktela.

Ime Three Cents inspirirano je pokretom artističkih soda fontana krajem 19. stoljeća koje bi miješale prirodnu izvorsku vodu sa ugljikovim dioksidom kako bi rekreirale prirodne mineralne vode za koje se vjerovalo da imaju mnoge zdravstvene učinke. Takva gazirana voda prodavala bi se za dva centa te se u žargonu nazivala „two cent plain“, kako se zove i naša obična gazirana voda, a uz dodatak sirupa s okusom kojega bi operater pipe samostalno kreirao kako bi dodao nivo okusa svojim sodama, koštala bi tri centa. Od tuda dolazi naziv Three Cents.

Three Cents proizvodi gazirana pića najveće moguće kvalitete, koristeći samo najbolje prirodne sastojka. Naša gazirana pića kreirana su prema potrebama i željama barmena, a zbog visoke gaziranosti posebno su prilagođena za miješanje s alkoholom. Od okusa nudimo Grapefruit Sodu, Ginger Beer, Tonik, Egejski Tonik, Lemon Tonik te Soda Vodu. Osim visoke kvalitete (iza čega stoje recenzije na portalu Diffordsguide) od konkurencije nas odvaja jedinstvena Grapefruit Soda te naš individualan način pristupa izradi pića. Pošto su Three Cents gazirana pića napravljena od strane barmena, sa visokom gaziranošću i fokusom na primjeni naših proizvoda u baru, nudimo jedinstvenu podršku te edukaciju osoblja i implementaciju našeg asortimana u barski program.

Od sada je Three Cents prisutan i u Hrvatskoj. Uvoznik i distributer za Three Cents Beverages je Scorpio d.o.o. stoga nas slobodno kontaktirajte.

Three Cents Croatia možete pratiti na Facebook stranici te Instagramu gdje vas očekuju brojni noviteti iz barske industrije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)