Pripremi se za sezonu aparatima najbolje kvalitete

Sviježe cijeđeni sokovi i frappei neka su od najpopularnijih narudžbi tijekom vrućih ljetnih dana u najdražem kafiću. Za sve one kojima koktel nije opcija, nešto zdravo, hladno i svježe spremljeno idealna je opcija za utažiti žeđ.

Donosimo vam nekoliko aparata s kojima ćete postati najtraženiji kafić ove sezone, poznati po svojoj posebnoj ponudi.

Ceado ES500 Juicer

Svi smo upoznati s tim da su limunada i cijeđena naranča najtraženija cijeđena pića. Što biste napravili kada bismo vam rekli da tu ponudu možete proširiti i pritom uštediti?

Ceado Juicer ES500 posebno je dizajniran za cijeđenje sviježih sokova iz voća i povrća s automatskim izbacivanjem pulpe. Dobiveni sokovi su bistriji i svjetliji čime se znatno poboljšava njihov okus.

Kako štedite koristeći Ceado ES500 Juicer? Običnim uređajem za cijeđenje iz naranče izvučete 50 do 60% soka, ali ne i uz ES500. Uz ovaj Juicer u mogućnosti ste taj postotak povećati na čak 90% i time ostvariti dugoročnu uštedu.

Juicer se trenutno nalazi na popustu od 10%, a kupovinom ostvarujete i posebne pogodnosti kao što su dodatni disk (nož) potpuno besplatno kao i produženo jamstvo za dodatnu godinu.

 

Ceado B280 Blender

Tko ne uživa u savršenom frapeu i smutiju tijekom toplih dana? Povećajte svoju ponudu i iznenadite svoje goste savršeno spravljenim napitcima, hladnim i osvježavajućim. Ceado B280 redizajniran je i prilagođen radu u barovima i kafićima. Prati ga snažni motor od 1700 W, a vrč zapremnine 1,5 litara potpuno je redizajniran u pogledu sama izgleda i materijala od kojega je napravljen, prozirnog polikarbonata.

Blender se trenutno nalazi na posebnoj promociji, gdje uz kupovinu modela B280 dobivate dodatni vrč zasebne vrijednosti 250 EUR potpuno gratis. Također ostvarujete i dodatnu godinu jamstva na uređaj.

Mixer Ceado M98T

Idealna opcija za sve ljubitelje milk shakeova, frapea od sladoleda ili praha, ledenih kava i napitaka na bazi likera i sladoleda. Nakon što im svojim gostima poslužite sladoledni frappe s ovim blednerom, zasigurno će se vratiti kod vas. Jednostavan je za korištenje i iznimno lagan, težine samo 4 kilograma i snage motora 300 W.

Iskoristite ovu priliku i kupite ga s uštedom od 10% i poklonom, dodatnom polikarbonatnom posudom i dodatnom godinom jamstva na uređaj.

 

Ne propustite ovu posebnu priliku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)