Što nudimo?
Ponuda pića
Izrada karti pića u potpunosti možete prepustiti nama. Dobro sastavljena i privlačna lista koktela i ostalih pića zadržat će pažnju posjetitelja, što je i promoviranje vaših pića. Listu (koktel kartu) treba pomno sastaviti i pri tom se pridržavati određenih pravila, standarda i normativa.
Dizajniranje šanka
Ne možemo sa sigurnošću reći da postoji savršen dizajn šanka, ali zato sa sigurnošću možemo tvrditi da osoba koja je radila u šanku, nakon odrađene noćne smjene počinje shvaćati što je, a što nije funkcionalno u šanku. Kako je naša specijalnost ugostiteljstvo, bar consulting i cocktail catering, tako smo se nebrojeno puta našli iza šanka i razumijemo potrebe barmena.
Barmeni i konzultanti točno znaju što im je potrebno, ali ne mogu svoje želje prenijeti na arhitekte ili izvođače. Postavlja se pitanje zašto? Odgovor je jednostavan, arhitekti vide samo dimenzije šanka bez funkcionalnosti. Većina arhitekata imaju pristup ” jedna veličina šanka odgovara svima ” što u pravilu ne funkcionira jer je svaki objekt jedinstven sam po sebi pa se tako treba ophoditi i sa šankovima. Brzina i učinkovitost barmena uvelike ovisi o prostoru u kojem radi. Prema tome, radnu stanicu barmena treba napraviti funkcionalnu sa skladišnim prostorom i svom potrebnom opremom nadohvat ruke, jer na kraju krajeva barmen je taj koji donosi prihod firmi svaki dan. Naši konzultanti godinama su radili u ugostiteljstvu za šankom i projektirali su bezbroj šankova i našli se u isto tolikom broju nefunkcionalnih. Tko je onda bolji izbor za dizajn šanka od bivših barmena?!
Standardizacija šanka
Lijepo izložen i blistavo čist šank privući će pažnju, a time barmen promovira sebe i svoju radnu okolinu. Ne samo da je ugodnije raditi u takvom okruženju, već se organizaciji šanka pridaje toliko pažnje iz više praktičnih razloga. Raspored pića i barske opreme u šanku kao i samo njegovo pozicioniranje nosi svoju posebnu filozofiju, ali i niz pravila kojih se treba pridržavati kako bi rad u šanku bio jednostavniji, praktičniji, a time i ekonomičniji. Postavljamo aparate po poziciji najbolje iskoristivosti prostora, razmještaj pića i sitnog inventara u šanku radi brzine rada konobara. Hodogram rada osoblja podrazumijeva aktivnosti konobara od narudžbe do izdavanja. Šankovi se prilagođavaju velikom obujmu posla, ali samom izvedbom šanka u budućnosti možete značajno uštedjeti na radnoj snazi. Primjerice, zbog kvalitete usluge mogu vam u smjeni trebati dva radnika samo zbog postavljanja izlaza iz šanka na pogrešnoj strani. Iako bi u većini slučajeva istu smjenu mogla odraditi i samo jedna osoba. U nekim objektima smo kroz nepotrebne korake u pripremi pića izmjerili čak 2 sata potrošenog vremena uzalud.
Standardizacija odjela hrane i pića
Standardizacija odjela f&b se odnosi na treninge zaposlenika, dress code, postavljanje normativa, imidž samog objekta, metodologija rada u objektu, ponašanje osoblja te pristupanje gostu.
Uređenje prostora
Ako ulazite u novi lokal ili preuređujete stari, to je vrlo uzbudljiv period za vas, no jednako toliko i mukotrpan. Prepustite nama probleme pozicioniranja šanka, sjedećih mjesta, separea i ostalih popratnih detalja, kako bismo stvorili ugodnu atmosferu za boravak vaših posjetitelja te praktičnu za rad vašeg osoblja. Također Vam nudimo dizajniranje radne stanice odnosno dizajniranje šanka.
Mystery shopper u ugostiteljstvu
Želite kontrolu vaših postojećih standarda, ocjenu vašeg objekta, urednost, kvalitetu usluge hrane i pića ili poštivanje normativa? Zovite nas jer smo mi neovisna kuća koja će Vam dati objektivne komentare i prijedlog unaprjeđenja. Nudimo Vam mystery shopper u hotelu i mystery shopper u baru.
Pregovori s dobavljačima
Gdje nabavljati robu i po kojim uvjetima jedan je od najvažnijih financijskih odluka koju trebate napraviti u ugostiteljskom poslu. To znači da dobavljači trebaju zadovoljiti vašim zahtjevima, kao što su uvjeti plaćanja, rokovi isporuke, kvaliteta robe i mnogim drugim faktorima koji će odlučiti s kojim dobavljačem ćete poslovati. Dobra cijena je jedan od presudnih faktora i mora zadovoljiti i vas i vašeg dobavljača.
Barski inventar
Veliki naglasak naše opreme je baš na barskom inventaru. Ako imate potrebu za barskom opremom, barmenskom opremom ili vam treba potrošni materijal (poput slamki, čaša, pepeljara, add rola) svakako nam se javite kako bi mogli postići najbolji dogovor na obostrano zadovoljstvo.
Pošaljite upit