Scorpio ugostiteljska oprema

Ugostiteljstvo je uslužna djelatnost u kojoj se stalno podiže ljestvica standarda i uvjeta koji se trebaju postići da bi klijenti i gosti bili zadovoljni s uslugom. Visoki standardi u ugostiteljskom objektu ne odnose se više samo na profesionalno osoblje, ponudu jela i pića i ambijent objekta, već obuhvaća i važan aspekt, a to je kvalitetna i profesionalna ugostiteljska oprema.

Poslovni plan

Uspješno poslovanje svakog uslužnog objekta, bilo da se radi o restoranu, kafiću, pubu ili hotelu teško će ostvariti napredak i uspješnost u poslovanju, bez stavljanja naglaska na važnost opreme za ugostiteljstvo u svom poslovanju. Bilo da se radi o ugostiteljskom objektu ili hotelskim kućama, svima je potrebna profesionalna oprema koja će im osigurati praktičnost i dugotrajnost korištenja. Dobro obučeno osoblje i dobra usluga neophodni su za sve vrste ugostiteljskih objekata, ali ne mogu se postići ako se prava oprema ne kupuje na pravom mjestu.

Ugostiteljska industrija je zahtjevno i teško područje za početak ostvarivanja pozitivnih rezultata poslovanja, posebno na početku kada brojni objekti i barovi dožive početne neuspjehe, a sve to zbog nepravovremenog planiranja, organizacije i nabavke kvalitetne opreme, koja bi unificirala i istaknula njihovu uslugu.

Vrste ugostiteljske opreme za barove

Barovi imaju fokus na ponudi različitih vrsta pića, za čiju je pripremu i posluživanje potrebna specijalizirana oprema i potrošni inventar kako bi piće na najbolji način stiglo od osoblja do gosta, čije je zadovoljstvo najbitnija stavka ugostiteljstva. U ugostiteljstvu je bitno biti profesionalan, prepoznatljiv i dosljedan u svojoj usluzi, što možete postići samo ostvarivanjem kvalitete cijele svoje usluge izadovoljavanja svih bitnih faktora uključenih u nju, a oprema je jedan od najbitnijih.

Postoji široki spektar i raspon različitih proizvoda i opreme na raspolaganju za barove, ovisno o piću koje se priprema. Bilo da se radi o opremi za pripremu kave, cijeđenih prirodnih sokova ili koktela, naše poduzeće ima cijeli paket ponude za Vas. Olakšano istraživanje, pretraga, informiranje, odabir i finalna kupovina profesionalne opreme našeg asortimana, omogućeno Vam je kroz web shop na kojem možete saznati sve detalje o pojedinoj opremi ili proizvodu koji nudimo.

01
Oprema za bariste
 • posuda za odlaganje kave
 • barista set
 • lattiere raznih zapremnina
 • barista olovke
 • dispanzeri
 • posipači šećera
 • tamper postolja
 • tamperi raznih dimenzija
02
Oprema za barmene
 • shakeri raznih vrsta
 • muddleri
 • otvarači
 • straineri
 • jiggeri
 • pureri
 • profesionalne torbe za barmene
03
Profesionalni aparati
 • mlinci za kavu
 • blenderi i mikseri za izradu koktela
 • sokovnici za izradu svježe cijeđenih sokova
 • drobilice za led ice crusheri
 • pjenomat
04
Potrošni inventar
 • staklene i plastične čaše
 • pepeljare
 • slamke
 • ADD role

Pojedina navedena i dostupna oprema često je neodvojiva i dolazi u paketu jedna s drugom, jer samo tako osigurava da usluga bude u cijelosti zadovoljena i na visokoj razini kvalitete kada dolazi do gosta. Važnost i značaj pojedine opreme često se zanemaruje u većini barova, što loše utječe na poslovanje cijelog kolektiva. Njihova važnost shvaća se tek kada ih nestane ili nema u baru.

Osoba iza šanka, koja je odgovorna za posluživanje pića mora raspolagati sa svom potrebnom opremom kako bi osigurala pravovremeno pružanje usluge. Baristda bi poslužio kvalitetnu kavu, potrebna mu je oprema za bariste i odgovarajući aparat za kavu ili mlinac za kavu.

S druge strane barmen prilikom pripreme koktela, mora imati osnovnu opremu od shakera, blendera, miksera do drobilice za led, koji je jedan od osnovnih sastojaka svakog koktela. Prilikom posluživanja bilo koje druge vrste pića, bit će Vam potrebni otvarači za boce i dozatori, koji će omogućiti pravilnu mjeru za svako piće koje se priprema.

Čaše su nezaobilazni dio opreme koja Vam je potrebna u barovima. Naš asortiman čaša ima ponudu čaša različitih materijala kao što su staklo i plastika, koja je postala sve veća težnja vlasnika barova. Želite li unificarati svoju opremu, možete ju brendirati i na taj način osigurati potrebnu prepoznatljivost.

Zašto izabrati Scorpio opremu za barove?

Glavni fokus i cilj našeg poslovanja je veleprodaja opreme za ugostiteljstvo s usmjerenjem na barskom inventaru i opremanju brojnih ugostiteljskih objekata i hotelskih kuća koji nam već godinama ukazuju svoje povjerenje. Jedna od naših usluga je i bar consulting koji Vam pruža potrebno usmjerenje u poslovanju. Naše uspješno djelovanje rezultat je dugogodišnje dobre suradnje s renomiranim i poznatim firmama za ugostiteljsku opremu, čiji smo generalni uvoznici i predstavnici na području Hrvatske.

Zastupnici smo za sljedeće brendove:

Visoka kvaliteta te jako poznati brend u svijetu kave (posebice je poznat po profesionalnim latierama)

Cijeli portfolio plastičnog asortimana, cjenovno najbolje pozicioniran na tržištu s ponudom širokog spektra kvalitete i cijene

Oprema za barmene – više kompanija u kojoj najviše prezentiramo Piazzu Effepi i ODK opremu jer imaju najbolju specijaliziranu opremu za barmene

Heavy duty aparati za profesionalno ugostiteljstvo. Jedni od rijetkih kod kojih se sve proizvodi u Europi, poznate i provjerene kvalitete

Svjetski lider u proizvodnji i prodaji staklenog asortimana, pokretač novih trendova i inovacija, a prije svega sinonim kvalitete.

Tonici premium kategorije, napravljeni od prirodnih sastojaka iz voća i zaslađeni isključivo šećerom iz šećerne trske.
ORSA DRINKS – omiljeni sirupi i pirei u svijetu barmena zbog jednostavnog korištenja i odlične kvalitete, s više od 50% udjela pravog voća

Visoka kvaliteta termo boxeva, materijal ne sadrži stiropor nego ekološki plastičnu pjenu. Izuzetno lagani pri nošenju, čvrsti, stabilni, savršena izolacija temperature.

Njemački lider u proizvodnji visokokvalitetnih peelera, profesionalnih noževa i cijelih setova potrebnih za izradu dekoracija

Profesionalna oprema za brzo i efikasno pružanje prve pomoći

Naše dugogodišnje iskustvo rada u ugostiteljstvu i veleprodaji opreme za ugostitelje te rastući broj klijenata, samo su neki od pokazatelja koji upućuju na naše znanje i stručnost. Nabavite profesionalnu i kvalitetnu ugostiteljsku opremu i omogućite stvaranje prepoznatljive slike i reputacije u svijetu ugostiteljstva i kod svojih gostiju, koji će Vam se uvijek rado vraćati!