PODRUČJE DOSTAVE

Scorpio d.o.o. dostavlja na području cijele Republike Hrvatske. Troškovi dostave će automatski biti izračunati prilikom odabira lokacije dostave. Za dostavu u ostatak svijeta, molimo se obratiti djelatnicima putem kontakt obrasca. Cijena ne uključuje troškove carinskih pristojbi i poreza drugih država (izvan EU).

 

CIJENA DOSTAVE

Cijena dostave se kreće prema sljedećem rasporedu dostavne službe za određenu kilažu, a za sve narudžbe iznad 66.36 EUR dostava je besplatna.

 

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 11 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi. Narudžbe nakon 11 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećeg dana, dok se narudžbe od petka nakon 11 sati predaju ponedjeljkom. Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti. Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave.

U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama. Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

 

REKLAMACIJE

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku.

U slučaju reklamacije, molimo Vas da pročitate detalje na Pravila i uvjeti kupnje.