fbpx

Cocktail catering

cocktail catering

Iskoristite promo razdoblje i zgrabite 50 koktela gratis. Ukoliko uskoro pripremate djevojačku, momačku, vjenčanje, rođendan, godišnjicu, team buliding za svoje zaposlenike ili otvarate novi objekt, zatražite ponudu za cocktail catering.

Slobodno nam se obratite sa svojim upitom jer svakom pojedinom klijentu pristupamo individualno uzimajući u obzir njegove ideje koje možemo razviti i ostvariti na obostrano zadovoljstvo. Zadovoljan klijent poticaj nam je da uvijek iznova usavršavamo naše vještine i kreativnost.

Naše višegodišnje uspješno djelovanje u sektoru ugostiteljstva i sudjelovanje na brojnim manifestacijama dokaz su naše kvalitete i uspješnosti. Osnovne značajke našeg rada su iskustvo, kvalitetan i takmičarski ugostiteljski kadar, moderna oprema, vrhunske dekoracije, praćenje svjetskih trendova u modernom bartendingu i stvaranju novih mješavina pića – cocktaila.

Upravo naša inovativnost garantira Vam cocktaile namijenjene obilježjima kojima se Vaša tvrtka ističe na tržištu, kao i pripremu svjetski poznatih cocktaila i raznih napitaka koji u gostima bude osjećaj užitka.

Promo razdoblje vrijedi do 31.10.2016 i odnosi se na minimalnu narudžbu od 200 koktela pa na dalje. Dakle, naručite min. 200 koktela i 50 dobijete gratis.

Pogledajte našu galeriju.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *