Osvježite svoj stol čašama vrhunske kvalitete  

U potrazi za kvalitetnim čašama lijepog i elegantnog izgleda, imamo za vas pravu ponudu. Trenutno se u našoj ponudi nalaze čaše za sve prilike, elegantna i bezvremenskog dizajna.
Ako ste više za bezvremenski, klasični i elegantni set čaša za vas je tu TIMELESS linija. Možete ga koristiti u svom domu ili za ugostiteljski objekt. Linija sadržava čaše za pića poput vode i sokova, čaše za whiskey, likere, gin & tonic, martini i topla pića poput čokolade.
Više vam se dopada tipičan i retro oblik čaše, a pritom tražite izdržljivost i kvalitetu možemo vam ponuditi ELYSIA liniju Pasabahce čaša. Zahvaljujući svojoj kvalitetnoj izradi i obliku lijepo naglašavaju sadržaj čaše i sjedinjuju se s prostorom. Budući da su kvalitetne i izdržljive idealne su i za profesionalne korisnike.
Ako ste ipak više za klasične čaše i jednostavan dizajn za vas imamo i V-block liniju čaša Casablanca. Svojim jednostavnim dizajnom i V oblikom osigurava vam stalnu higijenu stakla. Najkorištenija su linija čaša u ugostiteljstvu.
Želite cijeli set čaša koje će se uklapati zajedno i omogućiti da svi za stolom piju piće iz čaša istog dizajna? Onda je Pasabahce pravi izbor za vas..
Trenutno se na posebnom popustu nalaze čaše proizvođača Pasabahce.
Cijelu ponudu možete provjeriti na našem webu ili nas možete posjetiti u prodajnom centru na lokaciji Eugena Kovačića 2.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)